La Mitja – 5 Juny 2021

Si es coneix com La Mitja és per molts motius, i entre ells per la capacitat de mobilització i ganes que genera entre tot el personal que hi participa. I també perqué molta gent aconsegueix fer el seu millor temps en Mitja en aquesta cursa, tot i la primera meitat, suposadament, desfavorable. Així ha sigut també en el nostre participant del dissabte, que va aconseguir millorar el sue temps, baixant per primera vegada de la 1h55’.

A destacar que La Mitja, de Granollers, ha aconseguit ser una de les poques curses que ha pogut celebrar-se en 2020 i 2021. Més enllà de la Mercè, Nassos i Jean Bouin, per una voluntat política de l’Ajuntament de Barcelona.

El preu pagat per poder celebrar aquesta edició del 2021 ha sigut un aplaçament i un trasllat de febrer a juny, un canvi de data que ha portat un canvi de temperatura important, del fred habitual a una calor inesperada, quan a principi de setmana ens anunciaven pluja per fer els 21 i escaig. Un altre preu pagat, el canvi de recorregut, allunyant-se de les viles habitades, sense tenir els ànims de la població de Granollers fins La Garriga, sempre entusiasta i una de les marques que han fet gran aquesta cursa. Segur que al 2022 hi tornaran, en el recorregut habitual, amb el fred que li pertoca i amb un public entusiasta que no hi faltarà pas.

Com a punt solidari La mitja va servir per estrenar de la samarreta de KMSxELA, que si encara no seguii a les xarxes, no ho dubteu, i compartiu els vostres kms per donar visibilitat a aquesta malatia sense cura.
Si voleu la vostra samarreta podeu fer la comanda des del l’enllaç de KMSxELA i una part del preu va per ajudar a investigació i families.
El diseny és de David (el del Blog Maldito).

Temps
Jordi Motlló Borrella 1h54’46” MMP

Classificació Lliga Championchip
Lliga Masculina 12 (?2) – 5786,65 punts (+58,77).

Imatges
Agraïm la feina fotogràfica, aquí amb imatges de David de Blog Maldito i  Pako Beer.

Entrades similars