La Mitja – 6 Febrer 2022

Que es conegui com La Mitja ja diu molt d’aquesta cursa que treu gent del Vallès al carrer a animar a participants al llarg dels seus 21 km des de Granollers a La Garriga i tornada. Per tot el recorregut hi ha algú animant, són escassos els metres on es pugui tenir una mica de silenci entre un grup d’animació i un altre. I com sempre la darrera recta final de gairebé 3 km, la infinita, amb un ànim constant del públic.

Va ser una de les darreres grans curses que va aguantar el 2020 abans del tancament pandèmic. I el 2021 va sobreviure amb una versió espacial en ple estiu i escapant dels centres urbans i vivint de polígons. Aquest any ha tornat a les seves dates i al recorregut habitual. L’assistència encara pateix xifres baixes, acumulades per sortida d’un gran patrocinador i la pandèmia que encara espanta molta gent. Però encara és un gran referent de la distància.

I un fet usual, tot i el perfil que té, és aconseguir millors marques en aquesta cursa. Nosaltres hem tingut un dels tres participants que hi van participar i acabar la cursa.

Temps
Jordi Motlló Borrella 1h54’34”
Carlos 2h14’26”
Jordi ‘Toti’ 2h27’32”

Classificació Lliga Championchip
Superclubs #29 – 711,41 punts
Lliga Masculina Pendent d’arribar a la participació mínima
Lliga Femenina Pendent d’arribar a la participació mínima

Relive

Resum Fotogràfic

Imatges

Agraïm molt la feina fotogràfica de CxNF, Pako Beer i David Blogmaldito.

Entrades similars