Cursa Bombers – 22 Octubre 2023

Una nova edició de la Cursa de Bombers que troba a faltar la capacitat organitzativa de Nike, i que si no fos por el suport incondicional de l’Ajuntament de Barcelona i un grup d’atletes populars que participa en aquesta i poques curses més, no continuaria tenint aquest nombre d’inscripcions.

La força que té el seu recorregut ràpid sempre i continua sent així amb el nou, potser temporal o potser permanent depenent del pipí cans que acabin afegint a la Via Laietana, fa que continuï agradant a molta gent. Acompanyat amb els temps, la fresca que comença a arribar, dona una bona empenta a les cames.

Però que una gran cursa de ciutat, que de vegades mira per sobre de l’espatlla a les de barri, no pot cometre l’error del qual es queixa de les de barri, que tenen un cuida’t especial a qui participa, i aquí, no se sent tant. Començant pel desgavell del guarda-roba, i una sortida amb un quart d’hora de retard. No té lloc en suposades curses d’aquest nivell. Amb 12000 inscripcions, no es poden tenir calaixos de la mida de la desapareguda (per l’Ajuntament) CorreBarri, amb una sortida propera, ja que era la Cursa de la Barceloneta.

Igualment, un avituallament final bàsic, si bé, millora respecte a l’aigua de l’any passat, aquest any Ametller Origen ha aparegut per oferir-nos fruita, i una llauna d’isotònic.

Segur que buscaran millorar per l’any vinent, perquè es pot. Si volen una cursa gran, cal que tots els serveis que paga la gent que hi participi, també ho siguin. Aprofiteu aquest recorregut i aquesta estima de tanta i tanta gent que potser només es posa el vostre dorsal un cop a l’any, que si no hi són, els que participen en les de barri, potser tampoc hi aniran.

Recordeu l’invent de la nocturna.

Temps
Myriam 46’41”
Jordi Motlló Borrella 50’29”
Verónica 52’38”
Agapi_I 52’54”
Carlos 55’53
Sintu 55’57”
3A 56’23”
Javier 58’33”
Marianita 1h06’47”

Classificació Lliga Championchip 2023
Superclubs – #28 (-1) – 4740.21 punts
Lliga Masculina – #12 (=) – 7199.84 punts
Lliga Femenina – Pendent d’arribar a la participació mínima

Relive

Entrades similars