Marató de Barcelona – 7 Novembre 2021

La cursa popular més dura. Per distància i temps que s’està al carrer, corrent o si cal, caminant. Des de CxNF no ens hem volgut perdre l’oportunitat de tornar a gaudir de la Marató de Barcelona després que se’ns quedés amb les ganes una setmana abans de l’edició de 2020. I així ha fet més de 900 dies des de la celebrada el març de 2019.

La fita en aquesta distància és acabar-la i si es pot gaudir-la. I així ho vam fer tothom. Només la Myriam va parar per no forçar unes molèsties, i en ment la Marató del 3 d’abril de 2022, que és la que volia fer, però al final, les ganes i l’emoció que genera un esdeveniment com aquest a casa, la van fer sortir. Molta força.

Una cursa que va ser molt ràpida i va aconseguir els rècords de la cursa tant en nois com en noies, i que auguren un gran interès per la pròxima edició.

Una edició que ha de buscar fer una passa endavant mes. Aquest any la sortida amb la mítica Barcelona amb veus en directe, i la catifa d’arribada ha estat molt especial. En canvi, i es compren per la situació sanitària, la passejada per la Expo a l’hora de recollir el dorsal, ha sigut ràpida i en certa manera trista. Acostumats a veure desenes de mitges i maratons que voldríem fer. Una gran quantitat de material esportiu per descobrir i activitats per fer-ne ressò a les xarxes, ara més que mai.

Segur que el 2022 la Marató de Barcelona serà un gran esdeveniment. I si a més aconsegueixen trobar una manera d’evitar la dura anada i tornada de la Meridiana, encara serà més gran.


Temps
Alex 4h02’46”
Javier 5h19’34”
Jordi Motlló Borrella 5h45’26”
Jordi ‘Toti’ 5h45’26”

Relive

Recull de imatges en vídeo

Imatges
Agraïm la feina fotogràfica. Agraim molt les imatges de #CxNF, Pako Beer 6KM 32KM, David de Blog Maldito, Ariadna Clayton, Jordi Mercader i familia que ens animaven per tot el recorregut.

De seguida les anirem penjant totes.

Entrades similars