Cursa Bombers – 24 Octubre 2021

La cursa més castigada per impossibilitat de fer-se dels darrers anys i ja és la més multitudinaria post pandèmia. Abans de la pandèmia ja va patir canvis per convocatòries electorals inesperades. I ara ha hagut de moure’s fins a poder celebrar-se, això si, ja amb tres onades de sortides més normals, amb personal proper amb mascareta i el clàssic embut de sortida d’aquesta cursa, que fa molt complicat fer un bon ritme en els 2/3 primers km, entre embús i Paral·lel. Després, com sempre, cursa per gaudir d’un bon ritme i per molta gent, l’espai perfecte per fer la seva millor marca.

En l’apartat d’avituallament, sempre polèmics els gots, però hem de donar més pes a deixar menor empremta ecològica amb aquests gots compostables. Posats a demanar que sigui de ‘compost’ més tou per poder adaptar-lo a una beguda correcta mentre no es deixa de córrer. També tindrà èxit qui inventi els gots de boca petita i fàcils d’omplir.

A CxNF per no fugir no ens podem queixar, tothom per sota dels 60′, que sempre és d’agrair i un Sub 50′.

Temps
Jordi Motlló Borrella 49’45”
José 54’39”
Carlos 54’44”
Javier 55’28”
Jordi ‘Toti’ 51’46”

Classificació Lliga Championchip
Superclubs 29 (^1) – 5712,01 punts (+467,95) 
Lliga Masculina 14 (=) – 7051,26 punts (+339,66)

Relive

Cursa POV

Imatges
Agraïm la feina fotogràfica. En una cursa multitudinària, una gran multitud de càmares lleste, aquí amb imatges de#CxNF, Pako Beer, David de Blog Maldito i Isidre Campderrós.

Entrades similars