#49 – Filburg (13 Gener 2016)

Data: 13 de gener de 2016

Local: Filburg

Comentari
Tornem al Filburg de Diagonal Mar on ja vam ser el passat estiu. Prop de casa i facilitat per anar-hi entre setmana. I més amb un partit de futbol en marxa que ens permet molta tranquil·litat. Sí que hem notat un canvi en la carta. Aleshores només carta i ara també una bona opció de menú (que vam prendre) amb uns entrants, l’hamburguesa i una beguda. Els postres, recomanables, van a part. El local és molt agradable, taules prou separades per no tenir altres comensals a prop i també l’opció de taules altes per aquells que els agradi prendre l’hamburguesa en un tamboret i no tocar amb els peus a terra i poder dir que l’hamburguesa et fa volar.

foto_01_p
Read more

#48 – Kiosko (13 Desembre 2015)

Data: 13 de desembre de 2015

Local: Kiosko

Comentari
Tornem al Kiosko, doncs, és en el que fa quatre anys vam començar a prendre hamburgueses. Un local popular, pel que cal anar amb poca presa i una mica de paciència. Però la rotació dels comensals és constant. No trigareu més d’una hora en sortir. El mètode de comanda és a través d’una elecció prèvia en un llistat de paper (imatge) on triar l’hamburguesa i complements. A caixa prenen nota i et donen un número i la beguda. Tries un dels llocs lliure i en una estona t’arribarà l’hamburguesa triada.

foto_01_p

Read more

13 de Desembre de 2011

Aquell dia, prenent una hamburguesa al Kiosco de Barcelona, després d’un concert de Nadal a Santa Maria del Mar ens vam conèixer. Som la Montse i el Jordi. Des d’aleshores (o uns mesos després), ens va semblar interessant recordar aquell dia prenent una hamburguesa. Així que sempre que hem pogut hem anat tastant hamburgueseries el 13 de cada mes. I de vegades altres dies.

Hem descobert algunes de ben bones, i d’altres a les que no repetirem. Així que per donar-li una mica de ressò a aquesta activitat, la compartirem a través d’aquest blog. Anirem recuperant alguns dels espais que hem visitat, i anirem comentant els nous que descobrim a partir d’ara.